Este producto está agotado, pero es posible que vuelva en stock. Fecha de entrega desconocida. Ver productos similares
×
MENÚ
Powerslide

Powerslide Estándar - Pantalón de protección

$ 849
 
(145)
Zoom
Artículo agotado. No puede ser enviado
Recibir un correo electrónico cuando un producto esté de nuevo disponible
Descripción

Reduce el impacto de los golpes en las caderas y la rabadilla. Ideal para principiantes y patinadores experimentados.

Características:

  • Material aeroespacial de malla transpirable 3-D;
  • Material elástico Lycra;
  • Doble acolchado EVA;
  • Forma anatómica 3D;
  • Peso ligero y flexible;
  • Para todo tipo de deportes de acción

Si lees la guía de tallas y te encuentras un poco perdido entre los diferentes tamaños te recomendamos que elijas una talla menor que la sugerida para obtener un ajuste más ceñido.

Reseñas  
 
(145)
zachte mousse. Snelle levering
steven robeyns (Londerzeel)
16/01/2019
Evaluación: 4 de 5!
Allt fungerade bra och utan konstigheter. Från beställning, betalning, leverans till kvalitén på varan. Mycket nöjd kund!
Elin Sandström (Ervalla)
14/01/2019
Evaluación: 5 de 5!
Cudowny produkt dla początkującuch😊😊😊
Paweł Przygocki (Halinów)
02/01/2019
Evaluación: 5 de 5!
Całkiem dobrze wykonane, nie zajmują dużo miejsca więc pod typowe spodnie (zwłaszcza dresowe) powinny spokojnie się zmieścić.
Krzysztof B. (Zielona Góra)
31/10/2018
Evaluación: 5 de 5!
produit bien finit et qui se porte assez bien sous un pantalon ample. un renfort plus rigide au coxis est appréciable. tiens un peu chaud quand même.
MASSON Erwan (Saint-Juéry)
29/10/2018
Evaluación: 3 de 5!
Brilliant. We ordered the smallest size and fit my kids well (age 12). They much prefer these than their older style ones from Decathlon
P. Bancroft (Lawton Heath End, Church Lawton.)
25/10/2018
Evaluación: 5 de 5!
Fajne gacie, praktycznie niezauważalne pod spodenkami na co dzień no i dają ochronę przy upadkach
Mirosław Kluza (Wola Rzędzińska)
11/10/2018
Evaluación: 5 de 5!
Kvaliteten er ikke specielt god, ringe beskyttelse.
S. Nielsen (Køge)
19/09/2018
Evaluación: 2 de 5!
Respuesta de SkatePro:  Vi er kede af at de ikke lever op til dine forventninger. De skulle gerne være beskyttende nok til det som de er lavet til. Hvad er det ved dem som du ikke synes er god kvalitet?
/Nicki
Całkiem dobra ochrona, mimo że są trochę sztywne.
EWA C. (Bielsko-Biała)
19/09/2018
Evaluación: 5 de 5!
Très bien, bonne tenue et protections bien réparties sur l'ensemble hanches-fessiers.
GEORGES Christian (PLAPPEVILLE)
12/09/2018
Evaluación: 5 de 5!
Skyddsbixor passar mig, M storlek. min jeans byxor storlek 32.
Dmitrij Bazenov (Luleå)
12/09/2018
Evaluación: 5 de 5!
Ik gebruik het voor skateboarding, gewoon onder de jeans,niet te "bulky" en hinderd me niet voor tricks uit te voeren, vangt ook relatief goed schokken op bij de val en de stugge uitvoering van de staartbeen-becherming vind ik goed meegenomen , best wel tevreden mee. Is ook gemakkelijk aan en uit te doen.
Edwin Pieters (Bruxelles)
03/09/2018
Evaluación: 4 de 5!
Expédition très rapide et le short taille parfaitement. Effectivement leur conseil de prendre une taille en dessous si on se trouve entre 2 tailles est judicieux ! Je fais 1m70 pour 60 Kg et j'ai pris une taille S, elle est parfaite. Le short est agréable à porté et se met facilement en dessous d'un pantalon. Par contre je transpire beaucoup avec. Peut-être que c'est dû à mon métabolisme ? Information à vérifier auprès d'autres usagers.
RIVIERE Eléonore (Saint-Denis-d’Oléron)
28/08/2018
Evaluación: 5 de 5!
Goed beschermd plus vlot geleverd
liam lambert (LOKSBERGEN)
28/08/2018
Evaluación: 5 de 5!
No worries about dealing with this company, perfect transaction every time
Peter T. (Sligo, Ireland)
22/08/2018
Evaluación: 5 de 5!
Skyddar mycket bra
Lars-Magnus Bäckström (Stockholm)
16/08/2018
Evaluación: 5 de 5!
Skyddar bra på alla "beniga" ställen: höfter och svanskota samt lår. Skydden är ca 1.5 cm tjocka och de funkar bra! Känns tryggare att ha dem på som lite äldre (27) nybörjare på skateboard...
Simone Svensson (Örnsköldsvik)
02/07/2018
Evaluación: 5 de 5!
Léger et pas trop chaud mais protections moyennes donc pour les débutants/intermédiaire.Se porte sous un jean/short sans problèmes.Pour ma part j'aurais aimé que le croupion descende plus bas.Il vaut son prix mais je compte passer à mieux quand même.
L. William (Frebuans)
29/06/2018
Evaluación: 4 de 5!
Non 3 fois trop grand et j'avais demander avis sur les fai les et retour compliquer !!
Mickaël busin (Quesnoy sur deule)
18/06/2018
Evaluación: 1 de 5!
Respuesta de SkatePro:  Bonjour mickael, nous sommes désolés si le produit recu était trop grand, nous vous avons envoyé un bon de retour, et aimerions savoir si vous avez eu des soucis pour nous renvoyer le produit. Nous sommes à disposition si vous souhaitez nous faire part des problèmes rencontrés :)
Bonne journée!
Cordialement - Nathalie
ja jag är ju lite äldre och måste vara rädd om mina höfter man landar ju gärna på dem eller rumpan om man faller de här ger ett bra skydd för fall .sitter väldigt bekvämt och skyddar där de ska.
Karin Eleonora Henriksson (Simrishamn)
11/06/2018
Evaluación: 5 de 5!
Snabb leverans!
Fredrik Karlström (Härnösand)
22/05/2018
Evaluación: 5 de 5!
De sitter en massa pads på byxorna men inget hamnade där det behövs som mest. Höftkulorna hamnar mittemellan de tre padsen för mig och blir helt oskyddade. Inget jag vill ha på mig när jag landar på höften i en betongramp.
Stefan Bergdahl (Åsa)
08/05/2018
Evaluación: 1 de 5!
Respuesta de SkatePro:  Vad synd att dessa skyddsbyxor inte levde upp till dina förväntningar. Om du önskar att returnera byxorna är det inga problem, du kan läsa allt om detta på www.skatepro.se/retur
Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Always using them when practicing tricks! Great protection, not too bulky and price too!
Luis Soriano (Birmingham)
23/04/2018
Evaluación: 5 de 5!
très bon produit, conforme à la description.
erick marin (Trith-Saint-Léger)
13/01/2018
Evaluación: 5 de 5!
Hej.Byxan sitter bra men dom övre höftskydden borde sitta lite högre och ej vara delbara.Det bör tilläggas att jag använder byxan vid långfärdsskridskoåkning och ska skydda vid fall.
Hans Lundin (Örbyhus)
08/01/2018
Evaluación: 4 de 5!
Brugeren er yderst tilfreds og varen bliver flittigt brugt. Det har reddet ham for mange knubs. Kan varmt anbefale beskyttelsebukserne.
Lene Cubbin (Haslev)
04/01/2018
Evaluación: 5 de 5!
Super Qualität! Schütz gut und an den richtigen Stellen. Fallen relativ groß aus - lieber eine Größe kleiner nehmen.
Marc B. (Wiefelstede)
17/10/2017
Evaluación: 5 de 5!
Preis- Leistungsverhältnis sehr gut
Roland Bigl (Dietmanns)
03/10/2017
Evaluación: 5 de 5!
Anständige Crashpants! Mit Größe m bin ich sehr zufrieden (183cm bei 75kg). Die Pads sind im neuwertigen Zustand recht unförmig, passen sich aber durch das Tragen (und Stürzen) schnell an den Körper an. Ein wenig vorbiegen kann dabei helfen, was ich besonders beim Steißbeinschutz empfehle. Unter lockerer Kleidung fällt sie nicht auf und ich würde sagen zieht auf jeden Fall noch was drunter. Die Verarbeitung macht einen soliden Eindruck, das "Gewicht" ist nicht zu spüren. Sehr zufrieden!
Felix E. (Köln)
03/10/2017
Evaluación: 5 de 5!
Très bonnes protects, idéales pour le street !
H. Jean-Marie (Dijon)
25/09/2017
Evaluación: 5 de 5!
Not many hard tumbles on rollerblades so far but the pants protect much as for rather thin pads. They're indeed oversized, but nice is they can be put on the clothes or underwear. I'm going to check them on snowboard soon.
Jarek B. (Warszawa)
12/09/2017
Evaluación: 5 de 5!
très bon produit, offrant une bonne protections et un confort idéal.
Antoine Bertin
06/09/2017
Evaluación: 5 de 5!
Gute Protektorenhose - tut was sie soll. Schützt sehr gut die Oberschenkel und Hüfte vor Schürfwunden gerade wenn man sich beim fallen dreht. Hinweis: die Hose ist bis auf die Schutzpolster nicht blickdicht. Die Hose selbst besteht aus einem engen robusten Netzstoff. Helle Haut scheint durch; ich trage noch eine Hose darüber. Größe: eine Konfektionsgröße weniger bestellen als man tatsächlich hat
Matthias R. (Potsdam)
29/08/2017
Evaluación: 4 de 5!
Passer fint, men er store i størrelserne. Måtte bytte fra medium til small.
Torben Hjelm
22/08/2017
Evaluación: 4 de 5!
Grösse ist gut, habe M und M bestellt. 2 Sterne Abzug habe ich gegeben, da die Polsterung beim Hüftknochen besser sein könnte. Die Polsterungen sind davor und danach aber nicht darauf. Ware einwandfrei und schnell erhalten.
Gilles G. (Stallikon)
21/08/2017
Evaluación: 3 de 5!
a little large
J. Uys (Bedford)
15/08/2017
Evaluación: 4 de 5!
Har inte fallit än men de sitter riktigt skönt, tighta och smidiga att ha under byxorna. känns som bra kvalitet på materialet. Kör man downhill eller något annat extremt vill man nog ha lite kraftigare skydd dock.
Tony Falk (Varberg)
10/08/2017
Evaluación: 5 de 5!
Mycket nöjd.
Daniel Midtorn (Åhus)
07/08/2017
Evaluación: 5 de 5!
Funkade bra :-)
Kjell-Christer Roos (Sollentuna)
01/08/2017
Evaluación: 4 de 5!
great!!
Kjell-Christer Roos (Sollentuna)
01/08/2017
Evaluación: 4 de 5!
Geachte, Degelijk materiaal. Werkt zeer goed en was snel geleverd.Zorgt voor minder pijn en geen blauwe plekken meer. Bart
Marleen Nijs (Sint-Niklaas)
19/07/2017
Evaluación: 5 de 5!
Sitter tight är 182cm och väger ca. 75Kg
Anders Stålhammar (Huddinge)
10/07/2017
Evaluación: 4 de 5!
Sehr guter und angenehmer Tragekomfort. Die Hose mit mit nach mehrjähriger Pause beim Inline Skaten Sicherheit gegeben
Gerald A. (Walding)
28/06/2017
Evaluación: 5 de 5!
Mycket bra tight passform. Köpte small istf medium som jag normalt har.
Ove L. (Karlstad)
27/06/2017
Evaluación: 5 de 5!
Sitter bra och märks inte så mycket under kläderna. Ser bara ut som att man har större muskler ;) .
Robin Westergren (Uppsala)
26/06/2017
Evaluación: 4 de 5!
Den kom fram til slutt. Det var rask respons på klagen da den første forsendelsen ikke kom fram. Har ikke testet produktet enda men det blir.
Magnus Tjelle (Trondheim)
20/06/2017
Evaluación: 3 de 5!
ja is ook goed zit lekker van pas
freddy SINKE (Groede)
14/06/2017
Evaluación: 5 de 5!
Goede pasvorm en goede bescherming. Niet goed zichtbaar onder kleren.
J. v. S. (Veenendaal)
26/05/2017
Evaluación: 5 de 5!
Die Hosen sind gut verarbeitet. Ich habe die Hose für unsere Tochter (7 und schmächtig) gekauft. Ich kaufte die kleinst möglichen, doch auch diese sind ihr noch zu gross. Es wäre toll, wenn es diese Hosen auch in Kindergrössen gäbe, da auch Kinder nicht sehr gerne hart aufschlagen, vor allem auf das Steissbein. Bestellungsabwicklung und Lieferung war top.
S. Salathe (Laufenburg)
25/04/2017
Evaluación: 4 de 5!
Respuesta de SkatePro:  Danke für deine Bewertung. Wir verkaufen auch Protektoren Hosen für Kinder. Diese Kann man in der Kategorie Kinder Protektoren finden.
Startseite > Protektoren > Kinder-Protektoren


/Aneena
goed en op tijd gelevererd, Een beetje ruim rond de benen maar met een broek erover hindert het niet
johan f. (herentals)
19/04/2017
Evaluación: 4 de 5!
Gerade weil ich nicht gerade schmal gebaut bin habe ich L bestellt,ist noch in Ordnung. Aber ich glaube ich hätte auch eine Nummer kleiner bestellen können,fällt wirklich groß aus.
Mike Biewald (Salzkotten)
14/04/2017
Evaluación: 5 de 5!
Bruker den som beskyttelses bukse under dommerbuksa når jeg dømmer hockey kamper . Liten og nett , og jeg har full bevegelighet. Super beskyttelse til en hockeydommer :)
Rita Helene Rygh (Sarpsborg)
06/03/2017
Evaluación: 5 de 5!
Goede bescherming tegen het vallen tijdens het skiën - één dag niet aan gehad en blauwe plekken - MET geen blauwe plekken! Tailleert ruim, maar is ook nodig om over thermisch ondergoed te doen. Je voelt het niet dat je het aan hebt, hindert niet! Een echte aanrader voor sneeuwliefhebbers.
An De Rooy (Gistel Moere)
01/02/2017
Evaluación: 5 de 5!
Mycket bra
Slavek Jelinek (Västerås)
30/01/2017
Evaluación: 4 de 5!
Bij het aggressive inline skaten, wil je bij een coping grind nog wel eens op je heup/zijkant van je dijbeen op de coping landen, je krijgt dan het gevoel van een mega ijsbeentje (geen pretje kan ik je zeggen). Met dit broekje hoop ik zo nu en dan de pijn te verzachten hiermee. Heb ze alleen nog niet echt kunnen te gebruiken aangezien al mijn jeans te strak zijn om dit broekje er onder te dragen.
René L. (Sittard)
14/01/2017
Evaluación: 4 de 5!
Inmiddels een paar keer op mijn heup gevallen en geen grote blauwe plek meer
Anja H. (Utrecht)
10/01/2017
Evaluación: 4 de 5!
Tuote vaikuttaa hyvälaatuiselta. XL-koko (176 cm / 95 kg, ilman isoa mahaa :D) vaikuttaa sopivalle.
Janne H. (Vantaa)
09/01/2017
Evaluación: 5 de 5!
Eg er nesten 72 år, og skal bruke det etter lårbeisbrudd. Håpar først å prøve meg med ski på flatmark, og i 2018 igjen å renne telemark. Har brote ein del andre bein i skulder, til det har eg kjøpt "heilbrynje". Den passar framifrå, og trur den skal vere til hjelp for å få meg på ski igjen!
Eldmar Korsnes (Batnfjordsøra)
27/12/2016
Evaluación: 5 de 5!
Ufortjent rykte. Disse beskytter godt mot slag fra lette objekter i høy hastighet. Som en ball, pisk, pinne, ol. De beskytter derimot ikke mot tunge støt, som å falle på isen når du står på snowboard/ski. Paddingen oppleves som en hard skummadrass med et papp belegg, og spesielt halebeinbeskyttelsen er ganske håpløs. Når man sitter kan man med en gang kjenne at halebeinbeskyttelsen konsentrerer energi rett i halebeinet - fremfor å spre den utover et større område. Det betyr at det er høyere risiko for å skade halebeinet om du faller med disse. Litt som å lime en legokloss på rumpa.
johan b. (Oslo)
07/12/2016
Evaluación: 2 de 5!
Great protection! Would recommend it to beginners.
Libor Bednarik (Hoekstra) (Sittard)
08/11/2016
Evaluación: 5 de 5!
Sitter bra dock blir det ganska varm i sommervärmen. Powerslide bör se över storlekstabellen så att det blir rätt storlek från början.
Johannes Neelissen (Södertälje)
11/10/2016
Evaluación: 4 de 5!
Sitter mycket bra og ger bra stöd! Vanligvis har jag M men köpte S.
Harald Flaamo (Svalöv)
30/09/2016
Evaluación: 5 de 5!
Valde Medium (179cm /85kg) o dom passar kanon.. l
Johan Nilsson (Karlskrona)
07/09/2016
Evaluación: 5 de 5!
Sitter bra, dock har jag inte ramlat med dom ännu
Daniel Grahn (Sollentuna)
30/08/2016
Evaluación: 4 de 5!
Good product and good delivery!
Paul Garbers (Stockholm)
16/08/2016
Evaluación: 5 de 5!
Åker vert-ramp med mina. Är 183 cm lång och väger sidådär 80 kg. Storlek large funkar toppen under shortsen! Bra pris...och snabb leverans dessutom! Toppennöjd!
Max Thornell (Solna)
09/08/2016
Evaluación: 5 de 5!
très bon produit.conforme à la description. parfait pour mettre sous une combinaison cuir pour la moto sur piste, bien mieux rembourrer que ceux prévu pour la moto pour ne pas citer de marques... à voir dans le temps bien sur..
N. Duval (Tuffé)
26/07/2016
Evaluación: 5 de 5!
Veldig fine bukser til mitt bruk, jeg bruker normalt Str L bestilte dem i str M men de ble alt for store, fant ut at også str S hadde blitt for store, så frem med symaskin å sydde dem inn 3,5 cm foran å de sitter nå som ett skudd, å veldig rask levering veldig fornøyd med handelen fra Skaterpro
Roar Morten Lindberget (Hønefoss)
06/07/2016
Evaluación: 5 de 5!
Toffe broek wel veel te groot voor een 4 jarige maar de toekomst ziet er goed uit.
Johan Nieuwborg (Hemiksem)
04/07/2016
Evaluación: 5 de 5!
Produkt w 100% spełnia oczekiwania.
Mariusz Wądołowski (Warszawa)
01/05/2016
Evaluación: 5 de 5!
Nærmest ingen beskyttelse.. lidt som at have en tynd pude på.
Emil Åmand Christensen
28/04/2016
Evaluación: 2 de 5!
Qualité acceptable
ENJOLRAS JULIEN (Chamalières)
27/04/2016
Evaluación: 3 de 5!
Trägt sich bequem und alles Sitz da wo es sitzen soll. Laut Größentabelle hätte ich eine M bestellen sollen, da ich an der Grenze zu S war bin ich den Empfehlungen anderer gefolgt und habe die kleiner Größe gewählt was eine gute Entscheidung war. Die Abwicklung erfolgte schnell und problemlos.
Radu C. (Röttenbach)
22/04/2016
Evaluación: 5 de 5!
Jag är supernöjd med mina. Kan ha dem utanpå jeansen.
C. Andersson (Furulund)
12/04/2016
Evaluación: 5 de 5!
Hurtig levering til butik, hvor jeg afhentede dem. Bukserne levede helt op til forventningerne ud fra den online fremvisning, bortset fra at jeg købte dem et nummer mindre, da mange af anmeldelserne sagde at de er store af størrelse. Og de passer perfekt i et nummer mindre end hans vanlige størrelse. Min søn er på ski/snowboardferie med dem lige nu, han siger de sidder godt, at han ikke rigtig mærker at have dem på, rent bevægelsesmæssigt. Han er ny på snowboard og får mange slag på bagdelen, så han er rigtig glad for dem, selv om han godt kan mærke slagene. Om de holder til 14 dages ski/snowboard ferie må jeg se når han kommer hjem
Helle Løvschall (Frederiksberg C)
23/03/2016
Evaluación: 5 de 5!
Superbra! Jag åkte snowboard med dessa och ramlade säkert 100 gånger eftersom jag är nybörjare. De tog emot stötar mycket bra och jag fick inte ett enda blåmärke. Jag är 174 cm och väger ca 70 kg och storlek Small satt perfekt på plats på mig under hela dagen. Jag hade dem under understället. Jag kan verkligen rekommendera dessa för snowboardåkning!
Camilla L. (Stockholm)
22/03/2016
Evaluación: 5 de 5!
Sitzt in der richtigen Größe einwandfrei und die Protektoren fühlen sich gut an. Mal sehen, wie sich das in der Praxis beweist ;-)
Michael Stein (Aachen)
17/03/2016
Evaluación: 5 de 5!
Super schnelle Lieferung. Hose ist für den Preis wirklich gut.
Mario Engleder (Aigen-Schlägl)
15/03/2016
Evaluación: 5 de 5!
Alltid superrask levering fra SkatePro! Veldig fornøyd, og kommer garantert til å handle hos dere igjen. Og buksa, den reddet halebeinet : )
Tine Johnsen (Kristiansand S)
08/03/2016
Evaluación: 5 de 5!
Varen er returneret - sjusket lavet, så beskyttelsespuderne tilsyneladende sidder tilfældigt og bestemt ikke tillidsvækkende.
L. Christensen (Fredericia)
04/03/2016
Evaluación: 1 de 5!
Respuesta de SkatePro:  Vi er kede af at varen ikke levede op til forventningerne. Hvis du oplever fejl eller mangler på dine købte produkter, hører vi meget gerne fra dig så vi kan kigge nærmere på sagen. Vi kan kontaktes på telefon 70 500 333 eller email@skatepro.dk, husk at oplyse dit ordre nr. når du henvender dig.
/Frederik
Super gode til ski og snowboard
Annika Hansen
02/03/2016
Evaluación: 4 de 5!
Byxorna i storlek S passade perfekt åt min dotter som är 164 cm lång och väger 60 kg. Byxorna gav bra skydd när hon åkte snowboard. Snabb leverans och bra pris. Riktigt nöjd med köpet :)
Kristina Lind (Vantaa)
02/03/2016
Evaluación: 5 de 5!
Kanon byxor.
Stefan Johansson (Mjölby)
26/01/2016
Evaluación: 5 de 5!
Beschermd prima voor een gemiddelde skater, niet dat je niks meer merkt als je valt maar het scheelt wel. Als je wat wil sliden is het een prima bescherming. Valt inderdaad erg ruim, ik heb jeansmaat 33 en een M is nog aan de ruime kant. Valt prima onder andere kleding en zonder verlies aan bewegingsvrijheid. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Voor downhill en en halfpipe zou ik echter de pro versie nemen, daarmee glijd je wat beter door als je valt.
Jendrossek Sip (Haarlem)
18/01/2016
Evaluación: 4 de 5!
Satisfait
vasseur virginie (verton)
18/01/2016
Evaluación: 5 de 5!
Passar bra! Snabb leverans! Som andra skrivit så välj en storlek mindre än vad du har normalt. Jag har M i kallingar oftast så jag valde S
Mathias Löfquist (Falun)
11/01/2016
Evaluación: 5 de 5!
Bra. Stora i storleken.
Karin R. (Bromma)
05/01/2016
Evaluación: 5 de 5!
Godt tilfreds,
Kirsten Lillesø Jensen (Slagelse)
05/01/2016
Evaluación: 4 de 5!
Ochrona zdaje się dobra,nie miałam upadków więc do końca nie wiem jak działają,są dość mało wygodne,krępują podczas jazdy.
Justyna O. (Wysokie Mazowieckie)
23/11/2015
Evaluación: 3 de 5!
Jeg tog en ordentlig slag over sacrum hvor beskyttelsen er lavet af hårdere stof. Det gjorde meget ont da det skete,men det ville have været endnu værre uden denne beskyttelse i shorts og jeg kan ikke mærke noget ud over lidt ømhed dagen efter. Beskyttere stoffet er blødt bortset over hælebenet/sacrum. Det er nok til at aflede det værste ved et slag. Glad for at jeg købte dem!
Lisa Trew (Aalborg)
27/10/2015
Evaluación: 5 de 5!
Har haft dom i två veckor och de har räddat mina stackars höfter flera gånger. Är 183 cm lång och väger 78 kilo. Köpte S. Sitter tajt och fint men är inte för små.
Freddy O. (Furulund)
15/10/2015
Evaluación: 4 de 5!
Funkar kanon är man medium i vanliga fall ta small. Då sitter dom fint. Snabb leverans
Henrik Movinger (Halmstad)
13/10/2015
Evaluación: 4 de 5!
Preis-Leistung OK!
Walfried Blumauer (Altlengbach)
03/09/2015
Evaluación: 3 de 5!
Veldig fornøyd med ordre effektuering fra Skatepro. Synd Postnord bruker lang tid på levering. God beskyttelse i buksen, men litt stor i størrelse og medium var ikke i sortimentet. Bruker vanligvis large, men her kunne jeg brukt medium
Ørjan Christensen (Tjøme)
19/08/2015
Evaluación: 3 de 5!
Passar bra. Snabb leverans
Rolf Nygård (Limhamn)
04/08/2015
Evaluación: 5 de 5!
Väldigt bra, mycket nöjd med detta skydd.
Thomas R. (Pålsböle)
30/07/2015
Evaluación: 5 de 5!
Prima broek. Zit goed en de pads zijn zo goed als onzichtbaar. Zo'n broek lijkt me essentieel bij skaten en skiken, waarschijnlijk vooral al je het nog net zo goed kunt, zo bleek wel aan de pijnlijke blauwe plek op de heulp na een eerste val. Een heup breken lijkt me geen slimme optie. Het is verbazingwekkend dat zulke broeken in de gewone winkels voor inlline skates en mountain biking bijvoorbeeld niet te krijgen zijn, terwijl ze toch essentieel zijn om in een aantal gevallen zonder botbreuken of wekenlang blauwe plekken thuis te komen. Ik ben er heel blij mee en kan hem zonder terughoudendheid aanbevelen.
Theo Olsthoorn (Heemstede)
08/07/2015
Evaluación: 5 de 5!
Super Hose, unauffällig und schützt was geschützt werden muss!
Ronny W. (Sülzetal)
22/06/2015
Evaluación: 5 de 5!
De virker fint, jeg har ikke længer problemer med, at skulle sove på den samme side hele natten efter nogle hårde slag på hofterne. Str M passer fint, jeg bruger normalt L i JBS/Björn Borg underbukser
Morten S. (Odense C)
11/06/2015
Evaluación: 5 de 5!
Kanon bukser. Gør hvad de skal og giver godt fra på chrash. Tog dem i brug i dag da jeg skulle Longboarde. Ingen ømme hofter. Valgte Large bruger normal XL. Men large er lidt stor. Kunne nok godt bruge Medium. Men de virker
Thomas P. (Odense NØ)
11/06/2015
Evaluación: 5 de 5!
Jag har använt byxorna i en vecka och jag tycker de sitter bra. Valde en storlek mindre som någon rekommenderade och det blev helt rätt för mig. Vad gäller hållbarhet kan jag inte säga mycket efter en vecka.
Andreas L. (Helsingborg)
10/06/2015
Evaluación: 4 de 5!
Valt groot, goede kwaliteit
Annemarie A. (Ridderkerk)
13/05/2015
Evaluación: 4 de 5!
Ich trage die Hose beim Inline skaten. Super Schutz. gibt Sicherheit. Trägt nur wenig auf, guter Sitz.
Hendrika Z. (Hamburg)
29/04/2015
Evaluación: 5 de 5!
I wear them under my shorts when I practice jumps on skates, since I fell on my tailbone one time. I think only the tailbone pad has a plastic insert and it doesn't cover the entire area, but overall the shorts reduce direct impact pretty well while still remaining comfortable. When falling with these on, I can get up and go on like nothing happened!
Melanie W. (Nieuwegein)
17/04/2015
Evaluación: 4 de 5!
Heel tevreden , alles naar wens en een goeie kwaliteit
herman mels (Westdorpe)
12/03/2015
Evaluación: 5 de 5!
Great protection shorts. Sizing a little on the large size
Craig B. (LANDSMEER)
03/03/2015
Evaluación: 5 de 5!
Top voor snowboarden!
Michiel ter Horst (Goirle)
11/02/2015
Evaluación: 5 de 5!
Skitbra!
Peter G. (Åryd)
10/02/2015
Evaluación: 5 de 5!
Super
Ronny tjeng (Amsterdam)
16/10/2014
Evaluación: 5 de 5!
Zit goed.
Dries Bleyenbergh (Rumst Terhagen)
24/07/2014
Evaluación: 4 de 5!
Prima broek. Ik skeeler eigenlijk nooit meer zonder.
M. Versloot (Duiven)
19/06/2014
Evaluación: 4 de 5!
God!
William Holm Jacobsen (København S)
18/06/2014
Evaluación: 5 de 5!
Snabb leverans, Bra skydd,
Ulrich Wahlström (Strömsund)
03/06/2014
Evaluación: 5 de 5!
Väldigt bra. Helnöjd!
Catrin Björk (Jordbro)
14/05/2014
Evaluación: 5 de 5!
Prima broek voor de startende snowboarder!
Marijke Schellinger (Velp)
13/05/2014
Evaluación: 4 de 5!
de virker som de skal.... men er meget store i str.
peer carstensen (København K)
25/04/2014
Evaluación: 3 de 5!
super goede en soepele broek!
Marjan Jongerbloed (Koudekerk aan den Rijn)
15/04/2014
Evaluación: 5 de 5!
De er super cool. De tager alle slag som normalt gør sindsyg åndet. Så jeg vil sige til folk købe de er alle pengene være ..:-)
lars ammentorp (Jyllinge)
27/01/2014
Evaluación: 5 de 5!
Købte dem i butikken i efteråret, og har haft dem på hver gang jeg har skatet siden. De sidder fint og fylder næsten ingenting under skate bukser eller shorts, og som de andre skriver, så køb en størrelse mindre end I normalt bruger.
Henning Buddig (Rønde)
01/01/2014
Evaluación: 5 de 5!
Mycket bra och smidiga men stora i storleken. Jag har 32 i jeansmått och köpte M. Skall nu beställa storlek S och har lyckats sälja mina M till en kompis.
Staffan Karnå (Uddevalla)
07/10/2013
Evaluación: 4 de 5!
Mycket bra men ta en storlek mindre
Roland Lundström (Järfälla)
12/09/2013
Evaluación: 4 de 5!
Pehmusteet mielestäni kovin heppoiset. Auttavat kyllä vähän, mutta kunnon tärskyiltä eivät suojaa. Olisi pitänyt suoraan ostaa powersliden "pro"-versio.
Jarno Vähäniitty (Espoo)
26/08/2013
Evaluación: 2 de 5!
gode til at beskytte, men ved ikk helt om man skal have dem uden på bukserne eller inden under bukserne :D
Kristoffer Oversø (Esbjerg)
16/08/2013
Evaluación: 4 de 5!
Köpte först Medium storlek då jag förstod att man borde välja en storlek mindre än vanligt. Visade sig att jag behövde Small. Så tänk på att verkligen beställa en mindre storlek. I övrigt är produkten väldigt bra, sitter fint, men man blir väldigt varm efter ett träningspass.
Marcus Lidstedt (Mjölby)
12/08/2013
Evaluación: 5 de 5!
Snabb leverans.
Hampus Hillborg (Malmö)
04/08/2013
Evaluación: 5 de 5!
laat ik nou de dag na ontvangst van de Beschermingsbroek een val achterover maken. Bleek prima bescherming te geven!
Henk van der Lely (Amsterdam Binnenstad en Oostelij)
31/07/2013
Evaluación: 5 de 5!
erittäin hyvät pökät, on tullu muutaman kerran kaaduttua kivien takia. Mut housut suojaa hyvin noita sivuja.
Jari Hurskainen (Nastola 2)
22/07/2013
Evaluación: 5 de 5!
Bra. Slipper halta i två veckor efter höften i betongen.
Anders Milén (Enskede)
18/07/2013
Evaluación: 4 de 5!
BRA
Emrah Erkisi (Sunndalsøra)
11/07/2013
Evaluación: 5 de 5!
Som andre har anmeldt, er de store i størrelsen, men hvis man blot tager højde for det ved bestilling, så sidder de fint.
Arne Markers (Birkerød)
04/07/2013
Evaluación: 4 de 5!
Bra & sköna. Man känner sig säker.
Johan Strandberg (Bromölla)
01/07/2013
Evaluación: 5 de 5!
Det er et par super gode beskyttelsesbukser OB's store i str. Jeg bruger xl bestilte L men ku faktisk passe M Så det skal man huske.. Dejlig hurtig levering:)
Tina Mathiesen (Nørager)
10/06/2013
Evaluación: 5 de 5!
Stor i storlek ... märks inte under åkningen
stefan fahlen (sandarne)
03/06/2013
Evaluación: 5 de 5!
Bra skydd...lätta å smidiga att ha på sig... Snabb leverans.... Helnöjd.... :-)
Roger Sundberg (Ludvika)
22/05/2013
Evaluación: 5 de 5!
Hyvät housut koko M oli liian isot,mutta vaihto koko s onnistui hienosti.Todella hyvä palvelu.
Harri Junkki (Rusko)
15/05/2013
Evaluación: 4 de 5!
godt fornøyd
Freddy Langmo (Drag)
14/05/2013
Evaluación: 5 de 5!
Dom sitter bra men beställ storleken mindre då dom är stora i storlekarna och svanskotsskyddet är större på standard än på pro modellen. Annars kanon byxor.
John Nielsen (Perstorp)
14/05/2013
Evaluación: 4 de 5!
Gir godt inntrykk. De må sitte under et annet plagg. De er noget store i størrelsen. Jeg er 32-33" i livet og har ganske kraftige sykkellår (82KG i vekt). Kjøpte L, men måtte sende tilbake og velge M for at de skulle sitte stramt slik det er tenkt.
Arild Skullerud (Oslo)
26/04/2013
Evaluación: 4 de 5!
Bara använt 2 ggr, men kännsväldigt bra, har faktiskt ingeting att klaga på:-)
Hans Johansson (Kiruna)
09/11/2012
Evaluación: 5 de 5!
gode til at beskytte, men ved ikk helt om man skal have dem uden på bukserne eller inden under bukserne :D
magnus larsen (ranum)
19/12/2011
Evaluación: 3 de 5!
Perfekta skydd att ha under byxorna, skyddar och gör att man inte behöver vara så rädd att ramla på svanskotan
Roland Nyberg (Stockholm)
07/12/2011
Evaluación: 4 de 5!
Bra skydd, synd bara att det var standard och inte pro, bra köp ifall man skall börja åka och ramlar ganska ofta :)
Tomas Emfenberg (Skogås)
15/08/2011
Evaluación: 4 de 5!
Jeg har haft dem på og de sidder godt,men et par seler ville hjælpe
John Gotfredsen
12/01/2011
Evaluación: 4 de 5!
Virker bra, rimelige, dvs rimeligere og like bra som dyrere bukser kjøpt andre steder, størrelse large er litt større enn jag hadde ventet, halebensbeskyttelsen er stiv, slik at man må jobbe med å bøye den til riktig form.
Thomas Hansteen Hansteen (Oslo)
28/06/2010
Evaluación: 4 de 5!
God kvalitet, super god ordre behandling.
Thomas Jensen
18/05/2010
Evaluación: 5 de 5!